Trucks

TESTVINDER

Den nye Volvo FH 460 I-Save 4x2 trækker blev testvinder på Truckers tyske testrute med det laveste brændstofforbrug, der nogensinde er registreret på ruten. Med en gennemsnitshastighed på 80,35 km/t og et gennemsnitlig forbrug på kun 23,16 l pr. 100 km hæves brændstofforbruget til et helt nyt niveau i klassen.

 

I testen fremhæves ligeledes de fremragende køreegenskaber og den nye digitale instrumentering.

Klik her for at læse testen.

Den ultimative fjerntransport lastbil

VOLVO FH MED I-SAVE

Volvo FH med I-Save er den ideelle løsning til at nedbringe brændstofforbruget til fjerntransportopgaver – samtidig med at de fremragende køreegenskaber bevares. Jo længere du kører, desto mere kan du spare for at opnå en mere rentabel drift.

Volvo FH med I-Save kombinerer vores D13TC-motorer med brændstofpakken*. Løsningen kan reducere dine brændstofomkostninger med op til 13 %**. Desuden giver I-Save dig mulighed for at køre med lavere omdrejninger og i højere gear i længere tid, hvilket giver en behageligere og mere støjsvag kørsel. Du kan også se frem til hurtigere momentreaktion fra drivlinen. En fantastisk køreoplevelse.

Større produktivitet

D13TC-motoren yder 300 Nm mere moment ved lave omdrejninger. Du har derfor brug for mindre acceleration og brændstof for at holde en jævn hastighed i motorvejstrafik. Sammen med I-See gør motoren det muligt at klare bakker og stigninger i et højere gear. Dermed sparer du brændstof uden at tabe fart og får en mere behagelig kørsel. Det ekstra drejningsmoment muliggør også en højere gennemsnitshastighed, hvilket især kan mærkes, når der køres op ad bakke.

D13TC-motoren – mere effektivitet og moment

D13TC er vores mest brændstofeffektive motor nogensinde, og den fås med en motorydelse på 420 hk, 460 hk og 500 hk. Takket være Turbo Compound-teknologien udnytter D13TC-motoren den tilgængelige energi fuldt ud på alle trin. Det giver øget effektivitet ved alle omdrejningstal. De bedste resultater opnås mellem 900 og 1.300 o/min.

* Brændstofpakken indeholder den kortbaserede I-See, I-Cruise med I-Roll, brændstofeffektive bagaksler, tomgangssluk og en servostyringspumpe med variabel fortrængning.

**  Sammenlignet med forbrugsniveauet inden I-Save blev introduceret i 2019. Den anførte forbedring af brændstofforbruget er beregnet Den anførte forbedring af brændstofforbruget er beregnet ved at sammenligne diesel- og AdBlue-omkostningerne for I-Save D13TC Euro 6 Step E og brændstofpakken FUELECO+ med klassisk D13 eSCR Euro 6 step E uden funktionerne i brændstofpakken. Den faktiske brændstoføkonomi kan variere afhængigt af mange faktorer, f.eks. kørselshastighed, brug af fartpilot, køretøjsspecifikation, køretøjets last, faktisk topografi, chaufførens erfaring, køretøjsvedligeholdelse og vejrforhold.

Fås til disse lastbiler

Få mest muligt ud af brændstoffet

Din forhandler kan hjælpe dig med at vride mest muligt ud af hver dråbe.