Volvo Trucks

Danmark

×

Alternative brændstoffer for en klimavenlig fremtid 

Alternative brændstoffer er en nødvendighed i vores bestræbelser på en CO2 venlig og bæredygtig fremtid. Volvo har forpligtet sig til at gå forrest i denne udvikling.

Vi har teknikken til rådighed og optimerer konstant på både el- og gas lastbiler.  At skifte til en bæredygtig og fossilfri transport er en af de største udfordringer, virksomheder i transportbranchen står over for i fremtiden. For at kunne gennemføre dette skifte mest effektivt, står vi klar til at hjælpe dig.  

 

Volvo tilbyder flere løsninger med alternative brændstoffer afhængigt af dine transportopgaver. Vores gasdrevne lastbiler LNG/LBG (naturgas/biogas) er velegnede

til tunge opgaver over længere afstande. Mens vores eldrevne - fuldt elektriske lastbiler er optimale til kørsel i byområder. Desuden kan vores dieseldrevne lastbiler køre på HVO biodisel – fremstillet af vedvarende ressourcer. Det er alt sammen med til at reducere miljøpåvirkningen.

 

Lad os stå sammen om at gøre vores branche endnu grønnere. 

Hvis du ønsker at få en dialog med Volvo om dine muligheder med hensyn til elektriske lastbiler eller LNG lastbiler, 
så kontakt os. Du vil herefter blive kontaktet af af vores eksperter.

Volvo støtter vi op om udledning af færre CO2 emissioner, og imødekommer behovet for lastbiler, der reducerer støj- og luftforureningen. 

I uge 14 og 15 havde vi fornøjelsen af at præsentere Volvos klima-karavane ”Together Towards Zero Emissions” for et begrænset antal kunder (grundet Corona), der samtidig fik mulighed for at prøvekøre Volvo FL Electric og Volvo FM LNG/LBG. 

I uge 22 var det transportbranchen og politikere, der var inviteret til dialog om klimaneutral transport. Der var en positiv dialog og enighed om at vi sammen skal kæmpe for fremtidens grønne transportløsninger og en CO2 fri fremtid.

Se præsentation her og video

 

Kontakt vores specialiser på området:

Rauno Frederiksen eller Claus Jensen,
hvis du ønsker at vide mere om fremtidens klimaneutrale transport. 

Volvo hjælper på vej til grøn omstilling

Læs artiklen her

Elektriske batterier er renere end du tror.

Nyhed

ICA Sverige begynder sin elektrificeringsrejse  med Volvo Trucks

Miljøberegner

Hvor meget påvirker din lastbil miljøet?