Trucks

Volvo Aero-modelserien. Extended.

Vi introducerer vores mest brændstofeffektive lastbil til dato Den strømlinede silhuet med en forlænget front og CMS kamerasystem giver den ikke kun en flot æstetik, men bidrager også til betydelige energibesparelser. Årtiers banebrydende innovationer inden for effektivitet, komfort og sikkerhed har sammen med omfattende forskning, udvikling og tests ført os hertil: den nye Volvo Aero-modelserie.

Op til 5 % forbedret brændstoføkonomi

Den nye, aerodynamisk designede, forlængede front og CMS kamerasystemet i kombination med intelligente designfunktioner som bl.a. forbedrede førerhustætninger, en ny udformning af tagskiltet samt en forlængelse af sideskørtet øverst reducerer luftmodstanden markant – hvilket fører til en reduktion i brændstofforbruget for Volvo FH Aero på op til 5 %*.

 

Læs mere om udviklingen bag dette

Forøg din energieffektivitet yderligere

Volvo FH Aero og Volvo FH16 Aero er designet til effektiv kørsel ved høje hastigheder, og det gælder, uanset om du vælger el-, gas- eller dieseldrivline. Ud over den nye aerodynamiske, forlængede front og CMS kamerasystemet kan de nye skivebremser med friløb samt de forbedrede I-See- og velkendte I-Save-funktioner spare dig for energi og reducere din CO2-udledning endnu mere.

Skræddersyet til dine ruter med I-See

I-See optimerer hastighed, gearskift, udrulning og motorbremse på den specifikke rute, når du kører med aktiveret fartpilot. Den forbedrede I-See-funktion tager nu også højde for kommende topografi, sving, rundkørsler og trafikinformation i realtid. Det betyder, at du kan bruge fartpiloten i endnu flere situationer til at forbedre brændstofeffektiviteten, når du først er på vej.

Opdag I-See

CMS kamerasystem

CMS kamerasystemet omfatter tre kameraer. Fjernelsen af ​​sidespejlene resulterer i forbedret direkte udsyn, da der ikke er nogen spejlhuse, der blokerer for dit udsyn. CMS kameraovervågningssystemet forbedrer udsynet bagud yderligere i regn og dis og minimerer forstyrrelser forårsaget af direkte sollys. Alt sammen medvirker det til en bedre chaufføroplevelse.

Forbedret udsyn​

Udover at forbedre aerodynamikken forbedrer CMS kameraovervågningssystemet også udsynet under både gode og under udfordrende forhold. Nattefunktionen hjælper chaufføren under mørke forhold, og overvågningstilstanden lader chaufføren se uden for lastbilen, selv når gardinerne er trukket for.

Forbedret chaufføroplevelse

Glæd dig til de lange ture og nyd ægte kvalitetstid i dit førerhus. Det intuitive chaufførinterface, det nye infotainmentsystem samt lydsystemet giver en behagelig oplevelse, uanset om det er under kørsel eller hvile. Alt hvad du behøver lige ved hånden.

Volvo Aero-serien. Extended.

Volvo Aero-serien er designet til at spare energi og omfatter forskellige drivliner og førerhusversioner. Vælg mellem diesel-, el- og gasdrivliner, og få din Volvo skræddersyet til dine opgaver, hvilket sikrer både komfort på vejen og smarte funktioner til at forbedre produktiviteten.

Gå ikke glip af vigtige nyheder tilmeld dig og bliv opdateret. 

* Den faktiske brændstoføkonomi afhænger af flere faktorer, bl.a. kørehastighed, anvendelse af fartpilot, køretøjsspecifikation, last, topografi, chaufførerfaring, køretøjets vedligeholdelsesstand samt vejrforhold.

 

De viste funktioner er muligvis ikke standard eller tilgængelige for alle udstyrsniveauer og drivlineversioner.

Kør med mindre luftmodstand

Lær mere om vores nye udvidede familie,og hvordan aerodynamisk design kan gøre en forskel for din virksomhed.