Volvo Trucks

Danmark

×

Volvo FH Electric. By til by.

Når dine transportruter bliver længere, måske fra by til by, er dette det rigtige valg. Volvo FH Electric leveres med fremragende komfort og et praktisk overblik over den kommende trafik. Det er den samme ikoniske og kompetente lastbil, der er elsket af chauffører over hele verden, med et CO2-fodaftryk, der opfylder dine ambitiøse mål. For at forenkle overgangen til eltransport tilbydes lastbilen sammen med service- og supportpakker til opladning, rute- og rækkeviddeplanlægning, batteriovervågning og meget mere.

Totalvægt på op til 44 ton

Op til 600 kw effekt

Rækkevidde op til 300 km

Forbliv produktiv og i kontrol

Det er let at tilføje en eldreven Volvo-lastbil til din drift. Guld-servicekontrakten inkluderer batteriovervågning og sikker driftstid og leveringer med den forudsigelige serviceplanlægning. Vi har også tilføjet tjenester, der kan optimere brugen af lastbiler, for eksempel gennem rute- og rækkeviddeplanlægning, positionering med energistatus og opfølgningsrapporter. Alt dette er let tilgængeligt i Volvo Connect-portalen lige ved siden af de andre lastbils- og supportfunktioner. Ruterne kan deles mellem kontoret og førerhuset, og chaufføren kan nemt se opladningstilstanden, styre parkeringsvarmeren og meget mere via MyTruck-appen.

Velafbalanceret og kraftig drivline

Tre elektriske motorer kombineret med en I-Shift-gearkasse tilpasset til elektromobilitet giver en komfortabel og effektiv køreoplevelse. Den imponerende effekt på op til 600 kW/816 hk og et moment på 2400 Nm håndteres af et unikt TCS-system, der også er udviklet til at klare glatte overflader. Der findes forskellige drevtilstande til at indstille den ønskede ydeevne, komfort og energiforbrugniveauer. De seks batteripakker producerer op til 540 kWh, hvilket sikrer tilstrækkelig rækkevidde til mange regionale transportopgaver.

Features​

Volvo FH Electric

   
Akselkonfigurationer​

Trækker: 4x2, 6x2​. 

Langt chassis: 4x2, 6x2, 6x4, 8x2, 8x4

Alle aksler er luftaffjedrede

   

Førerhus​

Alle førerhuslængder

   

Vogntogsvægt 

Op til 44 ton    
Lastkapacitet 23 ton    
Batteri-kapacitet 450-540 kWh      

Område

Op til 300 km

   
Opladningstid (fuld opladning​)

9,5 timer med AC (43 kW)

2,5 timer med DC (250 kW)

   

Drivline 

3 elektriske motorer, I-Shift-gearkasse, 2 effektniveauer (op til 800 hk)    
Ydeevne Op til 2400 Nm og 600 kWh (816 hk)     

Anvendelser

Egnethed til opbygningsarbejde. 3 kraftudtag:s (elektrisk, mekanisk og transmission)

   

 

     

 

Ofte stillede spørgsmål

Vil du vide mere om at gå elvejen?

Udforsk vores tilbud om eldrevne lastbiler

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.