Trucks

DATA MANAGEMENT AFTALE

Dette afsnit indeholder oplysninger og links til din Data Management Aftale ("DMA" eller "Aftale")

Data Management Aftalen er aftalen om brug af køretøjsdata og skal indtastes af kunden, for at de tilsluttede tjenester kan leveres.

For kunder, der tilmelder sig via Volvo Connect, vil brugsbetingelserne for en bruger være knyttet til underskrivelsen af DMA.

Hvis du som kunde ønsker at annullere DMA eller har spørgsmål vedrørende DMA, bedes du kontakte salgsorganisationen hos enhver autoriseret Volvo-forhandler.

Vil du annullere tjenesterne og DMA-aftalen?
 

Hvis du ønsker at annullere Data Management Aftalen og tjenesterne, bedes du udfylde nedenstående formular, underskrive den og sende en scannet kopi til din forhandler.

Inden du gør dette, bedes du kontakte salgsorganisationen hos en autoriseret Volvo-forhandler.

Sælger du køretøjet – skift af ejerskab
 

Hvis du overfører (sælger eller på anden måde skifter ejer) dine køretøjer, har vi brug for din support for at informere den nye ejer om, at de har skal underskrive datastyringsaftalen med Volvo Truck Corporation. Hvis den nye ejer ikke har bekræftet over for dig, at denne har underskrevet denne aftale, bedes du udfylde nedenstående formular, underskrive den og sende en scannet kopi til: connected.services@volvo.com

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.