Trucks

Volvo FE. Kompakt, men alsidig

Volvo FE kan tilpasses næsten enhver opgave. Byleverancer, renovationskørsel, anlægstransport eller transport til offentlige tjenester og forsyningsselskaber. Den tilbyder en høj lastkapacitet og mulighed for at bruge el, køre på gas eller benytte dieselteknologi. Lastbilen og skræddersyede tjenester er udviklet med det for øje at forbedre din forretning. Driftstid, effektivitet og rentabilitet øges. Denne lastbil er klar til arbejde.

Maksimal effektivitet

Få mest muligt ud af din drivline

Med en kraft, der er skræddersyet til dine opgaver

Alt om drivlinerne til Volvo FE

Rundt om lastbilen

Arbejdet uden for lastbilen

Hurtige fakta om Volvo FE

Motoreffekt: 250-350 hk
Fire førerhusstørrelser
El, CNG, diesel
Trækker eller lastbil med langt chassis
Detaljeret information i specifikationer

Skræddersyet til dine opgaver

Et chassis fremstillet til arbejde

Bredt udvalg af serviceydelser

Gør din drift endnu bedre

Få et overblik over Volvo FE i den interaktive produktbrochure

Et perfekt match til disse transportsegmenter

Førerhuse til Volvo FE

Fremhævede funktioner på Volvo FE

Strømekstraudstyr

Vælg mellem el-, gas- eller dieseldrivliner. Du kan skræddersy din Volvo FE til dine opgaver og kontrakter – selv til de strengeste regler.

Strømekstraudstyr

Førerhuset med lav indstigning

Kom virkelig nemt ind og ud af førerhuset gennem foldedørene, og få det bedste allround udsyn, du nogensinde har oplevet.

Førerhuset med lav indstigning

Lastkapaciteten

Volvo FE-chassiset er let og stærkt og kan optimeres til virkelig høj nyttelast i konfiguration med 6×2 tipper.

Lastkapaciteten

Serviceydelser, der understøtter din virksomhed

Gør den til din egen. Se vores lastbiltilbehør

Hent brochuren om Volvo FE

Volvo FE – ofte stillede spørgsmål

Hvis du arbejder i bymiljøer og rangerer fleksibilitet højt, mens du stadig har brug for høj lastkapacitet – så tag et kig på Volvo FE. Den er nem at køre og kan klare en imponerende nyttelast. Den er perfekt til leveringer, affaldsindsamling og byggetransport.

Der er masser af valgmuligheder. Bortset fra diesel kører Volvo FE på alternative brændstoffer som biodiesel og HVO. Der er også den gasdrevne Volvo FE CNG, der kan køre på biogas og reducere CO2-emissioner. Endelig er der den fuldelektriske Volvo FE Electric med nul udstødningsemissioner, støjsvag drift og en rækkevidde på op til 300 km ved typiske operationer.

Det afhænger af, hvordan du skræddersyer chassiset, og hvilken slags lastbærer du har. Den mest robust specificerede Volvo FE med bogie med tandemtræk har en totalvægt på 32 tons. Kombineret med et let chassis og førerhus er dette en fantastisk kombination til en kompakt lastbil med høj lastkapacitet

Ja, det kan du. Den fås som en to-akslet trækker, der er velegnet til at trække anhængere, når lav vægt prioriteres over høj lastkapacitet, højere gennemsnitshastigheder og komfort til overnatning.

Volvo FE-førerhuset med lav indstigning er et glimrende valg, når chauffører stiger meget ind og ud af førerhuset – som ved affaldsindsamling og leveringstransport. Indgangshøjden er så lav som 440 mm, og der er to versioner tilgængelige. En med fri gennemgang og op til fire sæder og en med to sæder og en motortunnel.

Med Volvo FE Electric er det nemt, når du har Volvo Trucks som partner. Hvis du vil skifte til el, kan vi tilbyde dig en komplet pakke med alle de services og support, du skal bruge for at skifte til eldrevet mobilitet.

Udvalget af dieselmotorer strækker sig op til 350 hk og 1400 Nm, hvilket er rigeligt. Og hvis du vælger eldrevet, får du 300 hk og maksimalt moment tilgængeligt med det samme.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.