Volvo Trucks

Danmark

×

Fra mekaniker til sælger

SÆLGER

Sælgere i Volvo Danmarks forhandlernetværk har typisk en teknisk- eller handelsrettet uddannelse og kommer med erfaring fra lastvogns-, varevogns eller personbilbranchen. Alternativt kommer de fra beslægtede brancher som f.eks. den finansielle sektor, opbygger-, maskin- eller transportbranchen. Derudover har de erfaring med relationssalg af tekniske løsninger til BtB området.

Som sælger arbejder du selvstændigt og har frihed under ansvar til at nå dine salgsmål og din indtjening. Du har power og finder din energi og næring igennem et salg, men du skal også kunne hive dig selv op, når der er langt imellem et salg. 

Hverdagen som sælger foregår primært ude hos både eksisterende og potentielle kunder, hvor du på tillidsvækkende vis opbygger, vedligeholder og udvikler din egen kundeportefølje. Du skræddersyr lastbilen og opbygningen i forhold til kundernes ønsker og behov og har også en rådgivende funktion i forhold til finansiering og totaløkonomien omkring lastbilens drift. Du arbejder med CRM systemer, kalkulationer og specificering af produkter.

Du samarbejder tæt med salgssupport fra bestilling til levering og sætter en ære i at kunne levere den optimale løsning til kunden. 

 

FÅ MERE AT VIDE HOS DE FOLK, DER VED NOGET OM TINGENE

Vores Volvo Trucks-forhandlere ved alt om vores virksomhed og vores kerneværdier. Hvorfor ikke tage en snak med dem?