Trucks

Fra mekaniker til sælger

SÆLGER

Sælgere i Volvo Danmark har typisk en teknisk- eller handelsrettet uddannelse og kommer med erfaring fra lastvogns-, varevogns- eller personbilbranchen. Alternativt kommer de fra beslægtede brancher som f.eks. den finansielle sektor, opbygger-, maskin- eller transportbranchen. Derudover har de erfaring med relationssalg af tekniske løsninger til BtB-området.

Som sælger arbejder du selvstændigt og har frihed under ansvar til at nå dine salgsmål og din indtjening. Du har power og finder din energi igennem et salg, men du skal også kunne hive dig selv op, når der er langt imellem salgene. 

Hverdagen som sælger foregår primært ude hos både eksisterende og potentielle kunder, hvor du på tillidsvækkende vis opbygger, vedligeholder og udvikler din egen kundeportefølje.

Du skræddersyr lastbilen og opbygningen i forhold til kundens ønsker og behov og har også en rådgivende funktion i forhold til finansiering og totaløkonomien omkring lastbilens drift. Du arbejder med CRM-systemer, kalkulationer og specificering af produkter.

Du samarbejder tæt med salgssupporterne fra bestilling til levering og sætter en ære i at kunne levere den optimale løsning til kunden. 

 

dealer-finder