Trucks

Hvordan teknologi bidrager til effektiv kørsel

Jose Talamantes Pavon
2022-06-20
4 min
Teknologi og innovation Chaufførens verden
Author
Jose Talamantes Pavon
Service Owner Fuel & Advisory Services

Tilslutning og dataanalyse skaber nye muligheder inden for chaufføruddannelse og coaching. Uanset om du er ejer-chauffør eller flådeleder, har dette potentiale til at forbedre brændstofforbrug, oppetid og sikkerhed.

Der er mange faktorer, der påvirker en lastbils brændstofforbrug – hvoraf mange er uden for chaufførens kontrol. Men køreteknik gør en forskel, og enhver investering i chaufføruddannelse og -coaching vil sandsynligvis blive tjent ind igen gennem lavere forbrug, færre ulykker og reduceret slid på komponenter.

 

Nye teknologier skaber bedre chauffører

Udfordringen, hvad chaufføruddannelse angår, er at vide, hvilke specifikke færdigheder der kan forbedres. Tilslutning og dataanalyse gør det nemmere at identificere disse potentielle forbedringer, hvilket giver virksomheder og chauffører mulighed for at skræddersy coaching.


Lastbiler producerer i dag enorme mængder data, hver gang de er ude på vejene, og disse data kan i stigende grad generere nyttig indsigt. Er der for eksempel en bestemt rute eller vejstrækning, hvor brændstofforbruget altid er højere? Eller visse situationer, hvor hårde opbremsninger er mere almindelige?


Uanset om chauffører er begyndere eller erfarne, kan den rigtige type chaufførcoaching sammen med tilslutningsmuligheder og dataanalyse hjælpe dem med at perfektionere deres teknik skabe resultater for enhver virksomhed.

I vores guide om hvordan ny teknologi gør det nemmere at køre mere effektivt, kan du lære:

● Hvordan chauffører og teknologi kan arbejde sammen for at forhindre ulykker

● Hvordan tilsluttede tjenester og en god køreteknik reducerer brændstofforbruget og CO2-emissionerne

● Hvordan man anvender digital chaufførcoaching i praksis

● Hvordan AI og maskinlæring er drivkræfter i udviklingen af fremtidige chaufførcoachingtjenester

Vejledning: Hvordan teknologi bidrager til effektiv kørsel