Trucks

Danmark

×

Volvo FM

Den komfortable rullende arbejdsplads 

Volvo FMX

Leverer altid varen. På vejen og i terrænet 

En helt ny generation af tunge lastvogne

Volvo FH16

En perfekt kombination af kraft, komfort og driftssikkerhed 

Volvo FH

Den ultimative fjerntransportoplevelse 

Corvid-19:

Volvo Danmarks forhandlere holder åbent - med forholdsregler

Transportløsninger til din forretning

Vi leverer lastbiler og serviceydelser, der hjælper din transportforretning med at opnå succes. Uanset din branche og dine transportbehov har vi en løsning, der passer til dig – nu og i fremtiden. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vores lastbiler

Vores serviceydelser

Seneste pressemeddelelser

08A3977 FH 4x2, sættevogn, fjerntransport ude på vejene

Volvo Trucks lancerer den nye Volvo FH – næste generation af lastbiler designet med chaufføren i tankerne

Volvo Trucks har lanceret den nye Volvo FH med et nytænkt førerhus, innovative sikkerhedsfunktioner og et arbejdsmiljø med fokus på chaufføren. Et centralt mål med det nye design er at give chaufføren et mere produktivt, sikkert og behageligt liv på vejen.
R2A8182 Den nye Volvo Trucks-serie til krævende opgaver

Volvo Trucks lancerer en ny generation af tunge lastbiler - med chaufføren i fokus

Volvo Trucks introducerer fire nye lastbiler med stærkt fokus på chaufførmiljøet, sikkerheden og produktiviteten. ”Vi er virkelig stolte af denne store fremadrettede investering. Vores mål er at være vores kunders bedste forretningspartner ved at gøre dem endnu mere konkurrencedygtige og hjælpe dem med at tiltrække de bedste chauffører på et stadig hårdere marked," siger Roger Alm, adm. direktør for Volvo Trucks. De fire tunge lastbiler – Volvo FH, FH16, FM og FMX – repræsenterer omkring to tredjedele af Volvo Trucks' leverancer.
Volvo Trucks introducerer den nye Volvo FH16

Volvo Trucks introducerer den nye Volvo FH16 – kombinerer komfort med kraft med en imponerende produktivitet som resultat

Volvo Trucks har lanceret en ny generation af Volvo FH16, der kombinerer nye sikkerhedsfunktioner, et arbejdsmiljø med fokus på chaufføren og de nyeste teknologier for at sikre kunderne en øget produktivitet. Den nye flagskibsmodel hører til Volvo Trucks' næste generation af køretøjer, der er designet med chaufføren i tankerne.
Den nye Volvo FMX

Volvo Trucks bringer sin mest robuste anlægslastbil med ind i fremtiden med den nye Volvo FMX

Volvo Trucks har lanceret den helt nye Volvo FMX med et helt nyt førerhus, øget nyttelast og innovative sikkerhedsfunktioner. Med det øgede forakseltryk på op til 20 ton og en 38 ton bogie er den nye Volvo FMX bygget til de hårdeste forhold og mest krævende opgaver.
08A3740 FM 4x2 trækker med påhængsvogn

Volvo Trucks introducerer den nye Volvo FM – designet til at tiltrække chauffører med et nyt førerhus og bedre udsyn

"Volvo Trucks har lanceret den næste generation af Volvo FM, der er pakket med forbedringer af chaufførmiljøet og innovationer, der leverer et højere niveau af komfort, sikkerhed og produktivitet. Rummeligheden og det enestående udsyn gør den nye tunge Volvo FM til den ultimative arbejdsplads på hjul i alle segmenter", siger Roger Alm, adm. direktør for Volvo Trucks.

Seneste artikler

Volvo FH med I-Save på vej hen over en dæmning
| 4 min. læsning | 4 min. læsning

– Svær at slå: Brændstofforbruget falder til kun 24 liter for hver 100 km med Volvo FH med I-Save

Efter flere års konstante forbedringer af brændstofeffektiviteten mente Manuel Gonzalez Transportes, at flåden havde nået et niveau, der ikke kunne blive meget lavere. Men så prøvede virksomheden den nye Volvo FH med I-Save.
Kørselleder i BKH Gruppen Rasmus Schou

BKH Gruppen klarer alt op til knæhøjde

BKH Gruppen går langt under terræn og helt op til knæhøjde, når de løser opgaver. De udfører spule- og slamsugeropgaver, gartneropgaver, anlægger kloakker, fundamenter og mange andre entreprenøropgaver.
Transport af vindmøller med Volvo-lastbiler

Fortidselefanter og vindmøller

Transport af vindmøller er en udfordret branche, men med en afklaret forretningsstrategi, kan det hænge sammen.

Et arbejde der går i dybden

Under overfladen kan der lure overraskelser. Det ved virksomheden Leif M. Jensen alt om. Virksomheden har nu i 76 år udført spule- og kloakservice for private, industri og det offentlige i hele Danmark. Midter/Striben har mødt adm. direktør Lykke M. Jensen, der er tredje generation i virksomheden. En virksomhed som udover erfaring og stor faglig ekspertise tillige engagerer sig i medarbejdernes trivsel og udviklingsmuligheder. Det omfatter også et stort socialt arbejde for at integrere udsatte til et job i virksomheden. Personer som har svært ved at få fodfæste på arbejdsmarkedet, og som skal hjælpes i gang.
En lastvogn kører ad en vej, der skærer gennem høje bjerge
| 6 min. læsning | 6 min. læsning

Kørsel med farlige laster i det bjergrige sydlige Brasilien

Bjergvejene i det sydlige Brasilien er ganske vist smukke, men de er også farlige. Når lastvognschauffør Aldinan Cézar Rodrigues kører med stærkt ætsende kemikalier området, stoler han fuldt på sin Volvo VM og sin sikkerhedsuddannelse.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.