Volvo Trucks

Danmark

×
Løsninger, der er intelligente og fleksible

Intelligente valg

Volvo Finans

Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vores finansløsninger er smarte og fleksible. Og de kan hjælpe med at bevare dine kreditmuligheder hos banken.

Brancheeksperter

Vi kender transportbranchen. Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vi tilbyder dig en brugertilpasset løsning. Fra en enkelt lastbil til en hel flåde. Ny eller brugt.

Langsigtet støtte

Vores finansspecialister finder en løsning, du kan stole på. Vi er her for at hjælpe dig i både gode og dårlige tider.

Bevar dine kreditmuligheder

En finansløsning fra Volvo er din alternative kilde til finansieringsbehov. På den måde kan du bevare dine kreditmuligheder hos banken. Du kan bruge dem til andre formål.

Volvo FE finance in city

Kreditløsning

Ejerskab fra dag 1

Ejerskab af lastbilen. Spred betalingerne. Udnyt skattefordelene. Det er det, vores kreditløsninger handler om. Både lånet og lastbilen figurerer i balancen. Og det bedste ved det hele? Når kontrakten udløber, ejer du en lastbil, der er betalt helt ud.

Volvo FH finance in sunset

Afbetalingskøb

Den nemme vej til ejerskab

Vil du eje din egen lastbil via regelmæssige og forudsigelige betalinger? Leje til køb er løsningen. Din lastbil figurerer i balancen. Og når du har foretaget den sidste betaling, er den din.    

Volvo FL finance in city

Finansiel leasing

Friheden til at købe

Mindsk skattebyrden: Din lastbil figurerer i balancen. Ved kontraktens udløb har du to muligheder: Du kan returnere lastbilen eller købe den.

Volvo FMX finance gravel pit

Finansiel leasing

Skatteeffektiv finansiering

Er dine nedskrivninger for et køb ikke effektive? Med finansiel leasing får du en hurtigere skattelettelse. Ved kontraktens udløb har du to muligheder. Du kan forlænge leasingaftalen for et nominelt gebyr. Eller du kan nyde godt af nettofortjenesten fra salget.

Volvo FH 16 finance on road

Driftsleasing

Maksimal fleksibilitet

En lejeløsning, hvor alle muligheder står åbne. Når kontrakten udløber, kan du returnere lastbilen, købe den af os eller forlænge leasingaftalen.

Volvo FM finance in city

Leje på kontrakt

Den bekymringsfri løsning

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen bekymringer. For du lejer lastbilen. De månedlige betalinger bogføres som omkostninger. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastbilen til os. Vi tager os af resten.

Volvo FH finance countryside

Leje på kontrakt

Den bekymringsfri løsning

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen bekymringer. For du lejer lastbilen. Forsikring samt reparation og vedligeholdelse er inkluderet i kontrakten, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt dette for én fast, fradragsberettiget månedlig betaling. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastbilen til os. Vi tager os af resten.

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning.
Kunder bør konsultere deres skatte advokat eller revisor om individuelle forhold.

Volvo FH finance on bridge

Vil du vide mere?

Vores finansspecialister hjælper dig med en tilpasset løsning.
Ring, eller kig forbi – så finder de den bedste pakke til dig.