Volvo Trucks

Danmark

×
Løsninger, der er intelligente og fleksible

Intelligente valg

Volvo Finans

Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vores finansløsninger er smarte og fleksible. Og de kan hjælpe med at bevare dine kreditmuligheder hos banken.

Brancheeksperter

Vi kender transportbranchen. Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vi tilbyder dig en brugertilpasset løsning. Fra en enkelt lastbil til en hel flåde. Ny eller brugt.

Langsigtet støtte

Vores finansspecialister finder en løsning, du kan stole på. Vi er her for at hjælpe dig i både gode og dårlige tider.

Bevar dine kreditmuligheder

En finansløsning fra Volvo er din alternative kilde til finansieringsbehov. På den måde kan du bevare dine kreditmuligheder hos banken. Du kan bruge dem til andre formål.

Volvo FE finance in city

Kreditløsning

Finansiering og forsikring

Fra en enkelt enhed til en hel flåde. Med Volvo Financial Services kan du vælge mellem en bred vifte af finansierings- og forsikringsprodukter ved enten at eje, lease eller forsikre din lastbil. Vi tilbyder dig skræddersyede løsninger direkte gennem din Volvo forhandler. 

Volvo FH finance in sunset

Finansiel leasing

Uden likviditetsbinding

Ønsker du den fulde brugsret til lastbilen uden at binde din likviditet, så er finansiel leasing løsningen. Du har faste månedlige betalinger med mulighed for en fleksibel betalingsplan. Din lastbil figurerer i balancen og ved udløb af leasingkontrakten henviser du en køber til lastbilen.

 

Volvo FL finance in city

Operationel leasing

Ingen bekymringer

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen bekymringer. For du lejer lastbilen. De månedlige betalinger bogføres som omkostninger. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastbilen til os. Vi tager os af reste.

Volvo FMX finance gravel pit

Et telefonopkald er nok

Forsikring

Når du har brug for at beskytte din forretning mod uheld. Din forretning skal altid være godt beskyttet og omkostningerne ved forsikring skal være fornuftigt balanceret i forhold til risikoen. Hvis noget går galt er et enkelt telefonopkald nok til at du får fuld støtte. Vi vil hjælpe dig med at reparere skader og minimere eventuelle følgeskader.

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning.
Kunder bør konsultere deres skatte advokat eller revisor om individuelle forhold.

Volvo FH finance on bridge

Vil du vide mere?

Vores finansspecialister hjælper dig med en tilpasset løsning.
Ring, eller kig forbi – så finder de den bedste pakke til dig.