BRANCHEEKSPERTER

Vi kender transportbranchen. Vi forstår din branche. Det er grunden til, at vi tilbyder dig en brugertilpasset løsning. Fra en enkelt lastvogn til en hel flåde. Ny eller brugt. 

SUPPORT PÅ LANGT SIGT

Vores finansspecialister finder en løsning, du kan stole på. Vi er her for at hjælpe dig i både gode og dårlige tider. 

BEVAR DINE KREDITMULIGHEDER

En finansieringsløsning fra Volvo er den oplagte løsning til finansiering af din nye eller brugte lastvogn. På den måde kan du bevare dine kreditmuligheder hos banken. Du kan bruge dem til andre formal

Undgå at binde din likviditet

Volvo Finansiel Leasing

UNDGÅ AT BINDE DIN LIKVIDITET

Ønsker du den fulde brugsret til lastbilen uden at binde din likviditet, så er finansiel Leasing løsningen. Du har faste månedlige betalinger med mulighed for en fleksibel betalingsplan. Din lastvogn figurerer i balancen og ved udløb af leasingkontrakten henviser du en køber til lastvognen.

En lejeløsning med masser af muligheder

Full service lease

EN TOTALLØSNING

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen søvnløse nætter. For du lejer lastvognen. Forsikring samt reparation og vedligeholdelse er inkluderet i kontrakten, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt dette for én fast, fradragsberettiget månedlig betaling. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastvognen til os. Vi tager os af resten.

Leje uden bekymringer

Operationel leasing

EN LØSNING UDEN BEKYMRINGER

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen bekymringer. For du lejer lastvognen. De månedlige betalinger bogføres som omkostninger. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastvognen til os. Vi tager os af resten.

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning.
Kunder bør konsultere deres skatte advokat eller revisor om individuelle forhold.

Volvo Finans – kontakt os

Vil du vide mere?

Vores finanseksperter hjælper dig med at finde en skræddersyet løsning.
Ring eller kig forbi – så finder de den bedste pakke til dig.

Kontakt Volvo Finans