Trucks

Finansiering

Det er vigtigt at have den rigtige finansieringspartner for din lastbil. En, der forstår din forretning og er med dig i både gode og udfordrende tider. Her er fem grunde til, at Volvo Finans er den ideelle partner, når du skal købe lastbil.

Hurtig og let at arbejde med
 

Volvo Finans har leveret finansielle serviceydelser i Volvo Group i mere end 20 år. Vi er lette at handle med. Du kender os fra din lokale forhandler, og når du har brug for hjælp, arbejder vi hurtigt.

Én størrelse passer ikke alle
 

Alle mennesker er unikke, og det samme er din virksomhed. Det ved vi hos Volvo Finans. Skal vi justere dine afdrag, så de passer til din likviditet? Vil du lægge en større udbetaling, så de månedlige afdrag bliver mindre? Vi er her for at hjælpe. Ved at lære dig at kende og forstå din virksomhed, og hvor den er på vej hen, kan vi tilbyde dig den bedste skræddersyede løsning. 

Din partner
 

Uanset om du skal bruge én lastbil eller en hel flåde, ny eller brugt, får Volvo Finans tingene til at ske. Og ikke kun med hensyn til køretøjet. Vi kan også levere samtlige reservedele og serviceaftaler, så køretøjet bliver ved med at arbejde for dig og dine kunder, og beskytte dig med forsikring. Du kan få alle disse fordele hos din lokale Volvo Trucks-forhandler.

Vi er med dig hele vejen
 

Ville det ikke være rart, hvis forretningen altid gik godt? Desværre går konjunkturcyklusser op og ned, og der kan være andre hindringer i vejen for din virksomhedsdrift. Det ved vi, og vi er ved din side i både udfordrende og gode tider. Når tingene ændrer sig, har du brug for støtte og fleksibilitet fra din partner – og det er lige præcis, hvad du kan forvente af os.

En alternativ kilde til finansiering
 

Din bankkredit bør bruges som buffer, der sikrer likviditeten i dine daglige aktiviteter, ikke til at købe lastbiler og supporttjenester. Derfor er en alternativ kredit hos Volvo Finans en langt bedre måde at finansiere dit lastbilkøb på.

Full service leasing

Totalløsning

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved bortskaffelse. Ingen søvnløse nætter. For du lejer lastbilen. Reparation og vedligeholdelse er inkluderet i kontrakten, så du slipper for at bekymre dig om det. Alt dette for én fast, fradragsberettiget månedlig betaling. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt lastbilen til os.

Operationel leasing

Fuld brugsret og ingen værdiforringelse

Ingen risici ved afskrivning. Ingen risici ved leasingperiodens udløb. Ingen bekymringer. For du lejer maskinen. De månedlige betalinger bogføres som omkostninger. Ved aftalens udløb returnerer du ganske enkelt maskinen til os. Vi tager os af resten.

Finansiel leasing

Friheden til at købe

Mindsk skattebyrden: Lastbilen figurerer i balancen. Ved kontraktens udløb har du to muligheder: Du kan returnere lastbilen eller købe den.

Volvo Financial Services giver ikke skatte eller regnskabsmæssig rådgivning. Kunder bør drøfte individuelle forhold med deres skatteadvokat eller revisor.

Vil du vide mere?

Vores finansspecialister hjælper dig med en tilpasset løsning.
Ring, eller kig forbi – så finder de den bedste pakke til dig.