Trucks

Brændstof og miljø

Tjenesten Brændstof og miljø i Volvo Connect gør det let at følge dine lastbilers præstationer og dine chaufførers effektivitet. På få sekunder kan du oprette rapporter ud fra en lang række parametre og finde ud af, hvorfor en bestemt chauffør bruger mere brændstof end en anden. Tjenesten er hurtig og nøjagtig og hjælper dig med at finde besparelsesmuligheder, der kan forbedre din bundlinje og reducere din miljøpåvirkning. 

Vigtigste fordele

Analysér brændstofforbrug, kørt distance og emissioner.

Analysér hver chaufførs brændstofeffektivitet. 

Se, hvordan du kan spare brændstof over tid. 

Få advarsler om potentielt brændstoftyveri.

Overvåg din miljøbelastning. 

Styrk og vedligehold førerens brændstofeffektivitet.

Få mere at vide om tjenesten Brændstof og miljø nedenfor. Du kan også besøge Volvo Connect Marketplace eller kontakte din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

Hvem er din bedste chauffør?

Med bedømmelsen af brændstofeffektivitet kan du se brændstofeffektiviteten for dine chauffører og deres lastvogne. Bedømmelsen vises som point fra 0 til 100 og viser chaufførernes resultat på fire hovedområder: hastighedstilpasning, motor- og gearudnyttelse, forudsigelse og bremsning og stilstand.

Tendenser og uddannelse

Brændstofpoint giver dig mulighed for nøje at lave en detaljeret sammenligning af dine chaufførers præstationer. Disse oplysninger kombineret med effektiv chaufføruddannelse hjælper dig med at kontrollere dit brændstofforbrug på længere sigt.

 

Få mere at vide om vores kurser til chaufføruddannelse.

Med Brændstof og miljø har chaufførerne selv mulighed for at ændre på deres køreteknik. Det kan hjælpe dem med at nedbringe brændstofforbruget med op til 5 %.

Skab vækst i din virksomhed

Forbedret brændstofeffektivitet nedbringer din miljøpåvirkning. Med nøjagtig dokumentation af dine emissionsdata kan du vinde miljøbevidste kunder – og holde på dem. Emissionsrapporterne er lette at udarbejde og kan sendes automatisk til dine kunder, når de skal bruge dem. Rapporter om brændstof og miljøpåvirkning fås både til diesel- og gasdrevne lastbiler.

Coaching af chauffører

Giv dine chauffører de råd, de skal bruge for at optimere deres køreteknik. Selv under kørslen. Coaching af chauffører er en funktion i førerhuset, der leverer kontinuerlig analyse, mens du er på vejen. Det er et uvurderligt og responsivt værktøj – designet til at styrke din bundlinje.

Lad os oprette forbindelse

Klar til at komme i gang med Volvo Connect? Eller har du et spørgsmål om en service? Kontakt din lokale forhandler.