Trucks

Volvo FE CNG. Gasdrevet mod nul emissioner

Kraftfuld og produktiv med lave emissioner. Volvo FE CNG har en gasdrevet motor og er perfekt til affaldsindsamling og leveringstransport og andre opgaver, hvor lav støj og et reduceret miljøfodaftryk er konkurrencedygtige funktioner.

Let at betjene

Den ligner en almindelig Volvo FE, men Volvo FE CNG leveres med en motor, der udelukkende drives af komprimeret naturgas eller komprimeret biogas. Den bruger tændrørsteknologi og leverer 320 hk og et drejningsmoment på 1356 Nm. Lastbilen er udstyret med automatgearkasse. Så du kan forvente den samme produktivitet og nemme køreegenskaber, som du får fra den dieseldrevne Volvo FE.

Lavere emissioner

Forbrændingen af naturgas eller biogas er fuldstændig lugtfri. Derudover udsender den meget lave niveauer af skadelige partikler. Når lastbilen kører på biogas, reduceres tank til hjul-CO₂-emissionerne med 100 % i sammenligning med en diesellastbil. Udstødningsgasserne indeholder så få partikler, at der ikke kræves anden efterbehandling af udstødningen end en trevejskatalysator.

En pålidelig løsning

Motoren bruger tændrørsteknologi og kræver kun en trevejskatalysator til emissionsstyring. Ingen SCR, EGR eller AdBlue. Vælg mellem 2×4 eller 2×3 gastanke monteret på begge sider af chassiset. Rækkevidden er op til 400 km for lette leveringstransporter og op til 250 km ved affaldsindsamling.

Mange byer rundt om i verden søger alternativer til diesellastbiler. Genanvendeligt brændstof er ofte et krav for at vinde en kontrakt – især når det gælder affaldshåndtering. Med Volvo FE CNG kan vi nu tilbyde de virksomheder, der kører i bymiljøerne, en lastbil med en langt mindre miljøpåvirkning.

Kombiner med et førerhus med lav indstigning

Kombiner lavemissionsdrivlinen med et førerhus med let indstigning – det forbedrer sikkerheden i byen og gør arbejdet lettere for chaufførerne.

Tjek førerhuset med lav indstigning

Hvor stor er din miljøpåvirkning?

Få det fulde billede af din lastbils miljømæssige fodaftryk i vores lommeregner.

Lad gassens kraft åbenbare sig

Tal med os for at finde en gasdrevet løsning, der passer til dig.