Trucks

Volvo FH – den ultimative fjerntransportoplevelse

Når du lever dit liv på landevejen, har du brug for en lastbil, der giver dig en sikker og komfortabel tur på selv de længste strækninger. Volvo FH er et fjerntransportikon, som giver dig optimeret driftstid og brændstofeffektivitet og tilbyder et enestående chaufførmiljø. Volvo FH er kort sagt bedre end nogensinde.

Maksimalt afkast

Få mest muligt ud af brændstoffet

Med en kraft skræddersyet til din opgave

Alt om drivlinerne til Volvo FH

Det næste trin i evolutionen

Institutionen inden for fjerntransport

Hurtige fakta om Volvo FH

Motoreffekt: 420-540 hk
Fem førerhusstørrelser
Diesel, biodiesel, HVO, LNG og
el-trækker eller langt chassis
Detaljeret information i specifikationer

Tilpasset for at øge din produktivitet

Et chassis fremstillet til dine opgaver

Bredt udvalg af serviceydelser

Få endnu mere ud af opgaverne

Få et overblik over Volvo FH i den interaktive produktbrochure

Førerhuse til Volvo FH

Fremhævede funktioner på Volvo FH

Hvad siger folk om Volvo FH?

Vi købte vores første Volvo-lastbiler i starten af 80'erne. Det var to Volvo-lastbiler, og jeg kørte dem selv. Vi valgte Volvo på grund af den høje kvalitet, og vi er meget tilfredse med lastbilenes ydelse. Nu er Volvo blevet en del af traditionen her hos os.

Serviceydelser, der understøtter din virksomhed

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Ofte stillede spørgsmål om Volvo FH

De fleste af vores kunder, der arbejder inden for fjerntransport, vælger Volvo FH. Men den er også populær inden for tømmer- og anlægstransport. Volvo FH er et fremragende valg til krævende opgaver, hvor du har brug for en stærk drivline og desuden godt vil have et rummeligt og komfortabelt førerhus.

Hvis du vil, kan du få din Volvo FH med en robust bogie med tandemtræk. Den giver en fantastisk kombination af lastkapacitet, trækkraft og brændstofeffektivitet – især med tandemakselløft. Den vil bringe dig langt under hårde forhold. Hvis du virkelig har brug for en trækkende foraksel, anbefaler vi, at du ser nærmere på Volvo FMX.

Det afhænger af, hvor høj du er! Vores Globetrotter-førerhus tilbyder en maksimal ståhøjde på 205 cm, men hvis plads er vigtig for dig, bør du vælge Globetrotter XL- eller Globetrotter XXL-førerhuset. De har begge en ståhøjde på 220 cm. Sidstnævnte har desuden en bredere køje og er vores mest rummelige førerhus.

Komfortabel. Du har masser af plads, en komfortabel køje og et behageligt klima uanset udetemperaturen. Selv hvis du bruger masser af elektrisk udstyr, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan batteriet har det morgenen efter. Du kan få Volvo FH med dobbeltbatteri og separate kredsløb til komfortfunktioner og motor.

Ja, den kan! Alle vores D13-motorer kan køre på HVO, og nogle af dem kan køre på biodiesel. Derudover tilbyder vi to motorer, der kan køre på flydende naturgas eller biogas (LNG), hvilket vil reducere din miljøpåvirkning betydeligt.

LÆR VOLVO FH AT KENDE HOS DIN FORHANDLER

Har du spørgsmål? Vil du tale med nogen om din næste lastbil? Eller ved du, at du er klar til at opgradere til den nye Volvo FH?