Trucks

Volvo FH16 – den perfekte balance mellem råstyrke og komfort

Når dit liv på vejen kræver det allerbedste. Volvo FH16 bringer dig den kraft, du har brug for til at arbejde effektivt, og et komfortniveau, der gør det hele mindre belastende. Den er et ikon i branchen og et pålideligt værktøj – og nu er den bedre end nogensinde før. Den kan klare en vogntogsvægt på op til 325 ton, hvis det er nødvendigt.

Kompromisløs komfort

Hvorfor nøjes med mindre end det bedste?

Med en kraft skræddersyet til din opgave

Du kan vælge mellem drivliner med op til 750 hk

Effektiv evolution

Vi har taget de næste skridt inden for kraft og driftssikkerhed

Hurtige fakta

Motoreffekt: 550-750 hk
Fem førerhusstørrelser
Diesel og HVO
Trækker eller lastbil med langt chassis
Detaljeret information i specifikationer

Tilpasset for at øge din produktivitet

Et chassis fremstillet til dine opgaver

Bredt udvalg af serviceydelser

Optimer din forretning endnu mere

Få et overblik over Volvo FH16 i den interaktive produktbrochure>

Førerhuse til Volvo FH16

Fremhævede funktioner på Volvo FH16

Hvad siger folk om Volvo FH16?

Vi har samarbejdet med Volvo i næsten 50 år, og det har hjulpet os til at opnå succes. Jeg har en næsten perfekt tømmerlastbil. Hvis Gud har lavet en, der er bedre, holder han den for sig selv.

Tjenester, der understøtter din virksomhed

TILBEHØR TIL DIN LASTBIL

Gør den til din egen

Ofte stillede spørgsmål om Volvo FH16

Råstyrken og evnen til at trække virkelig tunge laster har gjort Volvo FH16 populær til tømmertransport, særtransport og minetransport. Den kan dog også bygges som en hurtig og komfortabel fjerntransportlastbil for blot at nævne et eksempel.

Til virkelig krævende forhold, hvor du har brug for træk på alle aksler, anbefaler vi Volvo FMX. Du kan dog få Volvo FH16 med en robust bogie med tandemtræk. Det giver dig en fantastisk kombination af lastkapacitet, vejgreb og brændstofeffektivitet.

Det afhænger af, hvor høj du er! Vores Globetrotter-førerhus tilbyder en maksimal ståhøjde på 205 cm, men hvis plads er vigtig for dig, bør du vælge Globetrotter XL- eller Globetrotter XXL-førerhuset. De har begge en ståhøjde på 220 cm. Sidstnævnte har desuden en bredere køje og er vores mest rummelige førerhus.

Dette er en af de mest komfortable lastbiler, der findes. Du har masser af plads, en komfortabel køje og et behageligt klima uanset udetemperaturen. Selv hvis du bruger masser af elektrisk udstyr, behøver du ikke bekymre dig om, hvordan batteriet har det morgenen efter. Du kan få Volvo FH16 med dobbeltbatteri og separate kredsløb til komfortfunktioner og motor.

Ja, den kan! Alle vores D16-motorer kan køre på HVO, og nogle af dem kan køre på biodiesel. Afhængigt af dit valg kan du reducere din miljøpåvirkning betydeligt.

LÆR VOLVO FH16 AT KENDE HOS DIN FORHANDLER

Har du spørgsmål? Vil du tale med nogen om din næste lastbil? Eller ved du, at du er klar til at opgradere til den nye Volvo FH16?