Trucks

Volvo FL. Din partner i byen.

Volvo FL er vores mest kompakte og smidige lastbil. Den kan skræddersyes til en række applikationer – fra leveringer i byen til lette konstruktionstransporter eller affaldsindsamling i byområder. Du har mulighed for at vælge 100 % el eller benytte diesel. Volvo FL og tilhørende tjenester er udviklet til at forbedre din forretning. Driftstid, effektivitet og rentabiliteten øges. Lad os arbejde!

Maksimalt afkast

Få mest muligt ud af din energi og dit brændstof

Med en kraft, der er skræddersyet til dine opgaver

Alt om drivlinerne til Volvo FL

Ude omkring

Arbejde rundt om lastbilen

Hurtige fakta om Volvo FL

Motoreffekt: 175-280 hk
Fire førerhusstørrelser
Elektrisk, diesel
Stiv lastbil
Detaljeret information i specifikationer

Skræddersyet til dine opgaver

Et chassis fremstillet til arbejde

Bredt udvalg af serviceydelser

Gør din drift endnu bedre

Få et overblik over Volvo FL i den interaktive produktbrochure

Et perfekt match til disse transportsegmenter

Førerhuse til Volvo FL

Fremhævede funktioner på Volvo FL

Drivliner

Vælg mellem el-, gas- eller dieseldrivliner. Du kan skræddersy din Volvo FL til dine opgaver og kontrakter – selv iht. til de strengeste regler.

Drivliner

Agiliteten

Dette er en lastbil, der er nem og hurtig at manøvrere i travl bytrafik. Den har et kompakt format, store rudearealer og et fantastisk udsyn.

Interiøret

Adgangen til førerhuset

Volvo FL-førerhuset er virkelig nem at komme ind og ud af. Dette gør en kæmpe forskel, hvis du laver leveringer eller indsamler affald i byen.

Det udvendige

Serviceydelser, der understøtter din virksomhed

Gør den til din egen. Se vores lastbiltilbehør

Hent brochuren om Volvo FL

Ofte stillede spørgsmål til Volvo FL

Når du opererer i bymiljøer og byer, og du prioriterer smidighed og evnen til at manøvrere gennem travl trafik og snævre passager over stor lastkapacitet – er Volvo FL et nærmere kig værd. Den er nem at køre, fungerer med lavt støjniveau og lave emissionsniveauer – perfekt til opgaver i byen.

Bortset fra diesel kører den dieseldrevne Volvo FL på alternative brændstoffer som biodiesel og HVO. Derudover har denne fuldelektriske Volvo FL Electric nul udstødningsemissioner, støjsvag drift og en rækkevidde på op til 420 km ved typiske operationer.

Det afhænger af, hvordan du skræddersyr din lastbil – inklusive chassis og drivline. Den letteste Volvo FL har en totalvægt på i alt 10 tons, hvilket gør den ideel til leveringer i byen med stor kapacitet. Har du brug for mere, er der versioner af Volvo FL, der klarer op til 18 tons. Skulle det ikke være nok, er det en god idé at give Volvo FE et nærmere kig.

Nej, Volvo FL er optimeret til at være en mellemstor lastbil til byen og har sin egen lastholder. Derfor er den udelukkende tilgængelig som en stiv lastbil med to aksler med en totalvægt på op til 18 tons. Skal du trække anhængere eller transportere tungere læs, anbefaler vi at se nærmere på Volvo FE eller Volvo FM.

Du kan bestille din Volvo FL med mandskabsførerhuset direkte fra vores fabrik. Denne kabine kan bære op til 6 passagerer, og en opbygger kan derefter bygge en brandbil på chassiset. Hvis du har brug for at tackle hårdere terræn, er der en 4×4-version af Volvo FL tilgængelig. Tal med din lokale Volvo Trucks-forhandler for at finde en opbygger, der opfylder dine krav.

Det er faktisk nemt med Volvo Trucks som partner. Hvis du vil skifte til el, kan vi tilbyde dig en komplet pakke med alle de tjenester og support, du skal bruge for at skifte til eldrevet mobilitet.

Til disse lastbiler fås der en række dieselmotorer fra 210 hk til 280 hk, og det er nok til at dække alt fra lette leveringstransporter til affaldsindsamling og lette byggeopgaver. Volvo FL Electric tilbyder 175 hk kontinuerlig effekt, hvilket er et godt match til transport og affaldsindsamling i byområder.

Driftstid – få mere af den

Vores serviceydelser og nyskabelser er med til at forhindre driftsafbrydelser. Og til at minimere dem, hvis de alligevel forekommer. Så enkelt – og så vigtigt – er det.

Har du spørgsmål?

Din lokale Volvo Trucks-forhandler har svaret. Kig forbi, ring, eller arranger et møde hos dig.