Volvo Trucks

Danmark

×

Din følgesvend i byen

Volvo FL

Denne lille lastbil til mellemtunge opgaver er ekstremt alsidig og meget pålidelig. Den er perfekt til leveringer i byen, hvor der er mange stop og starter. Men den kan også tilpasses til hårdere forhold.

Den er bygget til konstant brug, og vores tjenester og ekstrafunktioner holder den i gang. Forbedrer din driftstid, øger din effektivitet og løfter bundlinjen.

En ægte bybo

Udvendigt

Interiør

Indbygget brændstofeffektivitet

En specialdesignet motor. Vores intelligente I-Sync-gearkasse. Og en håndfuld brændstofbesparende serviceydelser. Volvo FL er brændstofeffektivitet på fire hjul. Eller seks.

Driftstid – få mere af den

Vores serviceydelser og nyskabelser er med til at forhindre driftsafbrydelser. Og til at minimere dem, hvis de alligevel forekommer. Så enkelt – og så vigtigt – er det.

Særdeles sikker

En række enestående sikkerhedsfunktioner. Og et førerhus udviklet til at holde dig og andre trafikanter sikre.

Tag den nemme vej ud

Er pladsen trang? Volvo FL's lille venderadius, assisterede gearskift og fremragende kørselsergonomi gør den utrolig manøvredygtig. Og versionen med firehjulstræk klarer alle opgaver under alle forhold.

Kom helt tæt på Volvo FL

Se nærmere på alle funktionerne på Volvo FL. Og besøg derefter din lokale Volvo Trucks-forhandler og få en rundvisning i virkeligheden.