Trucks

Volvo FM – dit mobile kontor

Når tidsplanen er stram, har du brug for de rigtige værktøjer, så hverdagen går glattere. Volvo FM er en arbejdsplads for aktive chauffører. Den kombinerer fremragende komfort med alsidighed, anvendelighed og fremragende udsyn. Bestil en, der er skræddersyet til din arbejdsdag.

Skræddersyet til dig

Din Volvo FM bygget efter dine behov

Med en kraft skræddersyet til din opgave

Detaljer om drivlinerne til Volvo FM

Det næste trin i evolutionen

En ny, moderne profil – i bedre form end nogensinde før

Hurtige fakta om Volvo FM

Motoreffekt: 330-500 hk
Seks førerhusstørrelser
Diesel, biodiesel, HVO, LNG og elektrisk
Sættevognstrækker eller langt chassis
Detaljeret information i specifikationer

Tilpasset for at øge din produktivitet

Et chassis fremstillet til dine opgaver

Bredt udvalg af serviceydelser

Få endnu mere ud af opgaverne

Få et overblik over Volvo FM i den interaktive produktvejledning 

Førerhuse til Volvo FM

Fremhævede funktioner på Volvo FM

Hvad siger folk om Volvo FM?

Vi er nu gået helt over til Volvo, for vi mener, at deres kerneværdier passer nøje sammen med vores egne.

Tjenester, der understøtter din virksomhed

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Ofte stillede spørgsmål om Volvo FM

Den kan skræddersys til mange forskellige transportopgaver. Udvalget af førerhuse og drivliner er stort, og chassiset kan optimeres til alle typer transport fra bydistribution til container-, bulk- og anlægskørsel. Det nye Volvo FM-førerhus giver komfort på højeste niveau, selv når du skal køre langt, og så er det nemt at komme ind og ud af.

Hvis du vil, kan du få din Volvo FM med en robust bogie med tandemtræk. Den giver en fantastisk kombination af lastkapacitet, vejgreb og brændstofeffektivitet – især med tandemakselløft. Med den kan du komme langt under vanskelige forhold. Hvis du virkelig har brug for en trækkende foraksel, anbefaler vi dog, at du ser nærmere på Volvo FMX.

Det afhænger af, hvilken version du vælger. Dagførerhusene er lavet til at give dig den plads, du har brug for til at køre og styre dine opgaver, men samtidig optimere lastbærerens længde. De lange førerhuse og Globetrotter-førerhuset tilbyder masser af plads og høj komfort, når du skal overnatte.

Volvo FM tilbyder bekvem indstigning, som er fantastisk, hvis du skal ind og ud af førerhuset mange gange om dagen. Du sidder også tæt på jorden og har et virkelig godt udsyn tæt på lastbilen. I førerhuset på Volvo FH sidder du højere oppe og har mere plads og et fladt gulv. Valget afhænger af dig, og hvad du prioriterer.

Ja, den kan! Alle vores D11- og D13-motorer kan køre på HVO, og nogle af dem kan køre på biodiesel. Derudover tilbyder vi to motorer, der kan køre på flydende naturgas eller biogas (LNG), hvilket vil reducere din miljøpåvirkning betydeligt.

Lær Volvo FM at kende hos din forhandler

Har du spørgsmål? Vil du tale med nogen om din næste lastbil? Eller ved du, at du er klar til at opgradere til den nye Volvo FM?