Trucks

Dynafleet Rækkevidde og rute

For elektriske lastbiler


Dynafleet Rækkevidde og rute er et kraftfuldt værktøj til ruteplanlægning og rækkeviddesimulering i Volvo Connect designet specielt til elektriske lastbiler. Tjenesten er kun tilgængelig med Dynafleet flådestyringssystemet og byder på mange måder til at sikre, at dine køretøjer har nok elektricitet til at udføre transportopgaver efter behov. I Dynafleet Rækkevidde og rute kan du simulere en elektrisk lastbils rute og definere nøglefaktorer, der påvirker dens rækkevidde, såsom ekstra energiforbrugere, godsvægt og rutetopografi. Tjenesten vil derefter give dig en forudsigelse af lastbilens rækkevidde og energiforbrug. Du kan tilføje referencepunkter, planlægge opladningstop om nødvendigt, sende ruten direkte til lastbilens indbyggede navigationssystem og følge op i realtid for at sikre, at ruten følges. Med Dynafleet Rækkevidde og rute kan du trygt planlægge transportopgaver og få sikkerhed for, at du vil være i stand til at levere som aftalt – hver gang.

Hvorfor Dynafleet Rækkevidde og rute

Mange faktorer påvirker en elektrisk lastbils rækkevidde. Disse omfatter lastbilens specifikation, størrelsen af nyttelasten, hvor flad eller kuperet ruten er, og om lastbilen er udstyret med særlige energiforbrugende maskiner som f.eks. en affaldspresser. Det kan være en udfordring at forstå den samlede indvirkning af disse faktorer på en lastbils rækkevidde, men Dynafleet Rækkevidde og rute foretager automatisk beregningerne for dig. Dette gør det nemmere at styre din flåde og hjælper dig med at maksimere effektiviteten af dine elektriske lastbiler.

  • Simuler den elektriske lastbils rute i Volvo Connect
  • Få forudsigelser om lastbilens energiforbrug og rækkevidde, herunder faktorer som ekstra energiforbrugere, godsvægt og rutetopografi
  • Tilføj opladningsstop om nødvendigt
  • Send ruten direkte til lastbilens indbyggede navigationssystem
  • Foretag opfølgning i realtid for at sikre, at køretøjet følger planen.

Forudsig elektriske lastbilers rækkevidde

Med Dynafleet Rækkevidde og rute er det nemmere end nogensinde at integrere elektriske lastbiler i din flåde. Tjenesten forudsiger rækkevidden for hvert eneste køretøj ved hjælp af en brugerdefineret rute med et sæt referencepunkter. Faktorer såsom ændringer i nyttelasten langs ruten samt ekstra forbrugere såsom en affaldspresser eller betonblander tages i betragtning i forudsigelsen. Opladning kan føjes til planen, hvis det er nødvendigt. Dynafleet Rækkevidde og rute understøtter alle elektriske køretøjer.

Send ruter direkte til lastbilen

Dynafleet Rækkevidde og rute er integreret i lastbilens indbyggede navigationssystem, så du kan dele ruten direkte med chaufføren. Chaufføren informeres om placeringen af hvert referencepunkt, og hvornår opladning er påkrævet. Volvo Connect viser køretøjets aktuelle position og anslår ankomsttidspunktet til næste referencepunkt.

Andre tjenester til elektriske lastbiler

Den perfekte pakke

Din lokale Volvo Trucks-forhandler kan hjælpe dig med at finde den Dynafleet-pakke, der passer bedst til dig og din virksomhed.