Trucks

Volvo FMX – leverer altid varen, på vej og i terræn

Nogle opgaver skal køre problemfrit, selv når forholdene er vanskelige. Volvo FMX er Volvo Trucks' mest robuste anlægslastbil til dato og gør selv de vanskeligste opgaver lettere – uanset om der er en vej eller ej. Skræddersy den efter dine behov og de forhold, den skal køre under. 

Væk fra vejen

Lad ikke terrænet stoppe dig

Styrke skræddersyet til dine opgaver

Detaljer om drivlinen på Volvo FMX

Evolutionens næste trin

Mere sofistikeret og selvsikker end nogensinde før

Hurtige fakta om Volvo FMX

Motoreffekt: 330-540 hk
Seks førerhusstørrelser
Diesel, biodiesel, HVO
og elektrisk frihøjde på op til 300 mm
Detaljeret information i specifikationer

Tilpasset for at øge din produktivitet

Et chassis fremstillet til dine opgaver

Bredt udvalg af serviceydelser

Få endnu mere ud af opgaverne

Få et overblik over Volvo FMX i den interaktive produktbrochure  

Førerhuse til Volvo FMX

Fremhævede funktioner på Volvo FMX

Hvad siger folk om Volvo FMX?

Vi ved aldrig, hvad der venter længere fremme. Jorden skrider, og landskabet kan hurtigt ændre sig fra det ene øjeblik til det næste.

Serviceydelser, der understøtter din virksomhed

Tilbehør til din lastbil

Gør den til din egen

Ofte stillede spørgsmål om Volvo FMX

Vi fremstiller alle vores lastbiler af komponenter i høj kvalitet. Det giver dig en effektiv og holdbar lastbil, som er optimeret efter det, du skal bruge den til. Hertil kommer, at førerhuseksteriøret på Volvo FMX kan håndtere hårde forhold uden at tage skade. Som eksempel kan nævnes den robuste front med den stejle tilkørselsvinkel, bundpladen og stålkofangeren, som beskytter forlygterne og andre komponenter. Eller den store frihøjde og de robuste akselinstallationer. Tilsammen er de svære at slå.

Selvfølgelig kan du det! Du kan få den med en, to eller tre trækkende aksler. Hvilket betyder, at du kan få den i en 4×4- eller 6×6-konfiguration. Du kan desuden få en 8×6-kombination, hvis du har brug for at transportere tunge laster under virkelig vanskelige forhold. Og hvis du har brug for mere lastkapacitet, kan du få kombinationer på 10×4 og 10×6.

Det afhænger naturligvis af, hvilken version du vælger. Men generelt er der bedre plads i førerhusene end på den forrige Volvo FMX. Dagførerhuset er lavet til at give dig den plads, du har brug for til at køre og styre dine opgaver, men samtidig optimere lastbærerens længde. Det lange førerhus og Globetrotter-førerhuset tilbyder masser af plads og høj komfort, når du skal overnatte.

Ja, den kan! Alle vores D11- og D13-motorer kan køre på HVO, og nogle af dem kan køre på biodiesel.

Lær Volvo FMX at kende hos din forhandler

Har du spørgsmål? Vil du tale med nogen om din næste lastbil? Eller ved du, at du er klar til at opgradere til den nye Volvo FMX?