Trucks

Indhentning af samtykke og oplysninger til kunder

  1. Behandling af personlige data og formål Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks), reg.nr. 556013-9700 ("Virksomhed"), med adresse på Gropegårdsgatan, 405 08 Gøteborg, Sverige er den dataansvarlige for behandling af dine personlige data. Virksomheden vil som en del af sine forretningsaktiviteter behandle dine personlige data, f.eks. dit navn, dit virksomhedsnavn, din adresse, dit telefonnummer, dit mobiltelefonnummer, din e-mail og andre kontaktoplysninger, som du som kunde indsender til Virksomheden. Oplysningerne bruges til at behandle og opfylde din anmodning om oplysninger vedrørende tilgængelighed af køretøjer og i forbindelse med administration, evaluering og udvikling af kundeforholdet, f.eks. direkte markedsføringskampagner fra Virksomheden og vores forhandlere (både i og uden for Virksomhedskoncernen).
  2. Overførsel af personlige data De personlige data kan blive overført eller koordineret, både i og uden for EU, til Virksomhedens koncernselskab, vores forhandlere og andre virksomheder, som Virksomheden samarbejder med på et fast basis, med henblik på de formål, der er beskrevet ovenfor.
  3. Adgang Du er berettiget til at få gratis adgang til dine optegnelser en gang hvert kalenderår. Du kan få denne adgang ved at sende en skriftlig anmodning til os. Anmodningen skal være behørigt underskrevet af dig og sendt med post til nedenstående adresse. Du kan dermed ikke anmode om adgang til dine optegnelser via e-mail. Volvo Lastvagnar AB (Volvo Trucks) Att.: Customer Service 405 08 Gøteborg Sverige
  4. Korrigering Du er berettiget til at anmode om korrigering, blokering eller sletning af dine personlige data, som Virksomheden behandler.
  5. Samtykke Ved brug af vores abonnementstjeneste accepterer du behandlingen af dine personlige oplysninger i henhold til ovenstående.